5.1 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Vechea placă! Șoferi depistați beți, fără permise sau după ce au fugit de Poliție

Știri din Județ

În perioada 06 – 08 ianuarie, polițiștii rutieri ai județului Sibiu au constatat 9 infracțiuni la regimul circulației, au reținut 27 de permise de conducere, au retras 47 de certificate de înmatriculare și au aplicat 547 de sancțiuni contravenționale în valoare de 154.000 de lei. 

Exemple semnificative:

La data de 6 ianuarie, în jurul orei 23:45, în localitatea Fofeldea, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DC 44 de către un localnic în vârstă de 20 de ani.  Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O zi mai târziu, în jurul orei 00:15, pe strada Cooperativei din localitatea Hamba, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 33 de ani.  În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Tot la data de 7 ianuarie, în jurul orei 19:30, pe raza localității Boian, polițiștii rutieri medieșeni au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism condus spre localitatea Bazna. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, polițiștii reușind blocarea și oprirea mașinii în cauză după aproximativ 2 kilometri. La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 49 de ani, care nu deține permis de conducere, testarea cu aparatul etilometru rezultând într-o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Probleme au fost depistate și în satul Șmig, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 23 de ani.Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și pe raza orașului Tălmaciu polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 46 de ani, a cărui testare alcoolscopică a indicat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Brădeni: Un nou scandal între PSD și PNL