3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Voluntarii Echipei Galbene au oferit daruri familiilor nevoiașe

Știri din Județ

Echipa Galbenă a voluntarilor din PNL, alături de deputatul Raluca Turcan a început anul 2023 cu un proiect de suflet: Iarna solidarității. Aceștia au dăruit pachete consistente de strictă necesitate unor familii cu posibilități materiale modeste.

A fi om al comunității se traduce prin câteva cuvinte cheie: empatie, solidaritate și fapte care pornesc din apropierea față de semenii noștri care trec prin perioade dificile. Ne-am dori ca tot mai mulți oameni să se sensibilizeze și să devină o mică lumină în viața celorlalți nu doar prin vorbe, ci și prin fapte. Fiecare dintre noi are posibilitatea să fie purtătorul acesteti lumini, atât timp cât există voință și entuziasm.
La inițiativa doamnei deputat Raluca Turcan, Echipa Galbenă începe anul 2023 cu un proiect de suflet: Iarna solidarității. Avem în vedere acțiuni care vor ajunge la familii din cartierele Sibiului. Este un proiect prin care vrem să ajungem, ca de fiecare dată, la cei care au într-adevăr nevoie de noi și pentru care putem aduce schimbări cu folos.

Ieri, voluntarii noștri au poposit în parohia de pe Strada Constituției din Sibiu ,unde au dăruit pachete consistente de strictă necesitate unor familii cu posibilități materiale modeste. Ne-am propus ca prin aceste acțiuni să trecem pragul a cât mai multor case încercând, în acest fel, să oferim sprijin imediat acolo unde suntem chemați.

Noi, Echipa Galbenă, clădită in jurul doamnei Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu și a doamnei Raluca Turcan,credem că împreună putem schimba lumea în bine, putem crește, putem oferi șansa la o viață mai bună. Prin FAPTE BUNE, oricare ar fi ele, toți putem fi niște modele pentru cei din jurul nostru” – au transmis reprezentanții Echipei Galbene.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș