spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

JUDEȚUL SIBIU: „Au scurs paharul!” Valori între 0,58 și 1 mg/l alcool pur în aerul expirat

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


Acum cinci zile, în jurul orei 08:15, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Alba Iulia de către un sibian în vârstă de 28 de ani. Polițiștii au constatat cu această ocazie că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice

La nici o zi distanță, în jurul orei 20:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Jina de către un bărbat în vârstă de 27 de ani, din aceeași localitate. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Probleme au fost depistate și la Avrig, acolo unde polițiștii rutieri au testat alcoolscopic un alt șofer, aflat la volanul unui autoturism condus pe strada Gheorghe Lazăr. Acesta a indicat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 22 ianuarie, în jurul orei 11:00, pe strada Monumentului din localitatea Sadu, un sibian în vârstă de 53 de ani a fost depistat conducând un autoturism și având o concentrație de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 23 ianuarie, în jurul orei 03:00, pe Șoseaua Sibiului, la ieșirea din localitatea Șelimbăr spre municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificată o sibiancă în vârstă de 40 de ani. Aparatul etilometru a afișat o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 24 ianuarie, în jurul orei 10:00, pe raza localității Jina, un alt șofer a fost depistat conducând un autoturism și având o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri