17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Nou director la Casa de Pensii Sibiu: Vlad Șabliovschi

Știri din Județ

De la finele anului trecut, prin Ordinul Președintelui Casei Naţionale de Pensii Publice nr. 955, Vlad Șabliovschi exercită temporar, pe o perioadă de un an, funcția publică de conducere de director executiv al Casei Judeţene de Pensii Sibiu.

Din anul 2013 lucrează la Casa Județeană de Pensii Sibiu, ocupând funcția publică de execuție de inspector, clasa I, gradul profesional superior. Din anul 2015 coordonează domeniul resurselor umane, anterior fiind implicat în activitatea de stabilire a drepturilor de pensie.

Vlad Șabliovschi a declarat pentru SIBIU INDEPENDENT că în poziția actuală își propune să mențină buna colaborare cu participanții la sistemul public de pensii, să asigure soluționarea solicitărilor privind acordarea prestațiilor de asigurări sociale, care intră în aria de competență, cu respectarea legislației aplicabile și să continue amplul proces de evaluare a pensiilor din sistemul public.

Vlad Șabliovschi s-a născut la 7 octombrie 1980 în Iași. Este căsătorit și are 2 copii. Studiile liceale le-a definitivat în cadrul Liceului Mihai Eminescu din Iași. A absolvit în 2005 studiile universitare din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului, Specializarea Tehnologia și Controlul Calității Produselor Alimentare obținând titlul de inginer diplomat. A urmat studii universitare de masterat în cadrul aceleiași universități, domeniul Tehnici și Metode Moderne de Diversificarea Produselor Alimentare și a absolvit cursuri postuniversitare de perfecționare în specializarea Evaluarea Riscurilor de Accidentare și Îmbolnăvire Profesională. 

În decursul activității profesionale a participat la diferite programe de inițiere/perfecționare/specializare precum: Manager Îmbunătățiri Procese, Inspector de Specialitate Protecția Muncii, Inspector Resurse Umane.

A luat parte la seminariile organizate de Agenția Națională a Funcționarilor Publici în 2015 și 2016 cu tema “Carieră și Etică în Funcția Publică”.

Publicitate

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri