18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

O gravidă a fost rănită într-un accident produs la Copșa Mică

Știri din Județ

O femeie însărcinată a fost rănită într-un accident rutier produs pe DN 14, în orașul Copșa Mică. Acolo, două mașini au intrat în coliziune.


Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe o cale de acces laterală, o tânără în vârstă de 19 ani, din Agârbiciu, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a fost lovită de un autoturism condus spre Mediaș de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Dumbrăveni.

În urma impactului, o tânără în vârstă de 19 ani, însărcinată, a suferit un traumatism cranio-cerebral și o contuzie la picior.

Nu sunt raportate probleme mari de trafic.

„Un echipaj SMURD al Detașamentului Mediaș a intervenit la un accident rutier în localitatea Copșa Mică. În accident au fost implicate 4 persoane. 3 dintre ele au refuzat transportul la spital. Echipajul a acordat îngrijiri și a transportat la spital o tânără în vârstă de 19 ani, însărcinată, conștientă, având un traumatism cranio-cerebral și o contuzie la picior.” a declarat Sg.maj. Andreea Ștefan / ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc