spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Pasageră Tursib rănită după ce șoferul a frânat brusc

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Compania TURSIB aduce lămuriri cu privire la evenimentul de astăzi (la finalul articolului)

O femeie în vârstă de 87 de ani, ce călătorea astăzi cu autobuzul pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu, a avut parte de o experiență neplăcută.


Conform datelor inițiale, șoferul autobuzului Tursib a frânat brusc pentru a evita coliziunea cu un autoturism ce nu i-a acordat prioritate. În urma frânării, femeia în vârstă de 87 de ani s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se la mână. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

REACȚIA TURSIB

„Referitor la accidentul care s-a petrecut astăzi pe Șoseaua Alba Iulia, într-adevăr un autoturism nu a acordat prioritate autobuzului Tursib și i-a tăiat calea, plecând ulterior de la locul faptei. În urma frânării bruște a mijloclui de transport în comun, câteva persoane din autobuz au căzut, una dintre ele, mai în vârstă, necesitând transportul la spital. La acest moment șoferul autobuzului se află la Poliție pentru a da declarații, iar incidentul se află de asemenea în investigare de către organele abilitate. Ne pare foarte rău pentru cele întâmplate și pentru disconfortul creat călătorilor și facem prin intermediul dumneavoastră din nou un apel la toți participanții la trafic din Sibiu să conducă cu prudență sporită în preajma mijloacelor de transport în comun, deoarece orice manevra bruscă în cazul acestora poate duce la evenimente nefericite cum e cazul celui de astăzi.” transmit reprezentanții Tursib Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri