11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

USR Mediaș: La Mediaș, banii publici se împart după preferințele PNL (C.P)

Știri din Județ

Filiala locală USR Mediaș a transmis către mass media următorul comunicat de presă:

La începutul anului 2023, pentru membrii Consiliului de Administrație al Piața Prim-Com SA Mediaș s-a decis mărirea indemnizației cu aproximativ 68%.

Așadar aceștia urmează să încaseze lunar suma de 1000 lei net.

Această decizie a fost luată de către PNL Mediaș, care deține o majoritate confortabilă în Consiliul Local. Mărirea substanțială și nejustificată de nimic vine în contextul în care majoritatea instituțiilor reduc cheltuielile și gospodăresc atent fiecare leu.

“Încă o dată Piața Prim-Com este suspectată de utilizarea fondurilor publice într-un mod nepotrivit, prin acordarea de „cadouri” apropiaților. Să ne amintim că recent, Curtea de Conturi a obligat această societate să returneze bani plătiți pentru servicii fictive. Creșterea indemnizațiilor trebuie justificată prin îmbunătățirea performanțelor societății, însă până acum Piața Prim-Com nu a prezentat o astfel de dovadă. Considerăm că această creștere nejustificată a indemnizațiilor este o decizie iresponsabilă și o insultă adusă cetățenilor orașului.” a declarat Sergiu Crișan, consilier local USR Mediaș.

USR Mediaș solicită public o justificare solidă a acestor decizii, precum și un audit care să prezinte în mod obiectiv situația financiară a societății Piața Prim-Com SA, la care Primăria Mediaș este acționar.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri