spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

USR: Siguranța cetățenilor din Șura Mare, pusă în pericol atunci când circulă cu transportul în comun (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Filiala locală USR Șura Mare a transmis către mass media următorul comunicat de presă:

Siguranța cetățenilor din comuna Șura Mare este pusă în pericol atunci când circulă cu transportul în comun din cauza unor clauze contractuale prost întocmite .

De câteva luni, cetățenii din comuna Șura Mare au semnalat autorităților locale preocuparea lor cu privire la starea degradată a autobuzului din comună. 

Consilierii USR au atras atenția în mod repetat asupra acestui aspect, însă eforturile lor au fost ignorate de fiecare dată.

Din păcate, din cauza gradului avansat de degradare a autobuzului, acesta nici nu mai poate fi utilizat. 

“Mi-au trebuit trei luni pentru a avea acces la contractul de închiriere între societatea de gospodărire a comunei Șura Mare și firma care ne-a închiriat autobuzul. Fără a avea nevoie de studii de specialitate am realizat de la prima lectură a acestuia că este întocmit în total dezavantaj pentru comunitate.” a declarat Nelu Dragotă, unul dintre consilierii locali USR Șura Mare.

Pentru că s-au constatat o serie de nereguli la acest contract și pentru a nu mai prelungi o situație care poate pune în pericol viața oricărui cetățean din zonă, consilierii USR au depus o sesizare către Instituția Prefectului pentru a se analiza în amănunt această speță.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului