spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Evacuare majoră la Păltiniș. Cele 30 de persoane erau cazate la o cabană

Știri din Județ

Publicitate

Evacuare de urgență, în această seară, pentru 30 de turiști cazați la o cabană din Păltiniș. Din cauza zăpezii, aceștia au rămas blocați acolo. La fața locului au ajuns mai multe forțe de intervenție.


Cabana este situată la ieșirea din stațiunea montană Păltiniș spre Șanta. Din primele informații este vorba de 30 de persoane: 19 adulți și 11 minori. Conform ISU SIBIU, la fața locului intervin următoarele forțe: o autospecială de primă intervenție cu șenilata, o autospecială de transport persoane și victime multiple, un microbuz de transport persoane, un echipaj SMURD și autospeciala de primă intervenție și comandă a grupei operative. De asemenea, pompierii sunt sprijiniți de jandarmii montani din cadrul IJJ Sibiu și Salvamont Sibiu.

ACTUALIZARE: Toate cele 30 de persoane au fost evacuate în siguranță, fără a necesita îngriji medicale. Acestea au fost îmbarcate în mijloacele se transport ale ISU Sibiu și au fost transportate în siguranță în municipiul Sibiu.

https://youtu.be/8wmG-1Di1lo

Persoanele sunt evacuate din cauza zăpezii, drumurile de acces spre unitățile turistice din zonă fiind blocate în totalitate de depunerea unui strat foarte mare de zăpadă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor