spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

„Treci în spate și eu la volan, că nu se prind” Iacobeni 2023

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


La data de 20 februarie, în jurul orei 16:30, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificată o femeie în vârstă de 33 de ani, din localitatea Șeica Mare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul este neînmatriculat.

Tot ieri, în jurul orei 23:00, în Marpod, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 105A de către un localnic în vârstă de 31 de ani. Polițiștii au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La data de 21 februarie, în jurul orei 02:00, pe DJ 143, în localitatea Iacobeni, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un autoturism, imediat după oprire, cele două persoane aflate în mașină schimbând locurile ocupate inițial. Din verificările polițiștilor a rezultat că autoturismul a fost condus de către o tânără în vârstă de 15 ani, localnică. Aceasta era însoțită de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din aceeași localitate, acesta din urmă, ocupând inițial locul din dreapta față, încercând să se așeze pe locul șoferului în timp ce tânăra se muta pe locul din spate.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri