19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Somarest mai deschide o locație la Sibiu

Știri din Județ

VGP, furnizor european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, a închiriat o hală de 4.500 de m2 din parcul logistic VGP Sibiu, către firma Somarest, care activează în domeniul marochinăriei. Desfășurat pe o suprafață de 219 000 m2, cu peste 93 000 m2 de spații logistice și industriale premium, VGP Park Sibiu este situat în centrul României, în zona de nord a orașului Sibiu, cu acces direct la autostradă și la doar 10 minute de Aeroportul Internațional. Datorită poziției sale geografice, Sibiu este unul dintre cele mai importante centre de transport din România. Linii ferate și drumuri importante tranzitează orașul care este, de asemenea, un valoros centru economic, ce a beneficiat de investiții străine de amploare.

VGP Park Sibiu îi spune bun venit celui mai nou chiriaș al său, Somarest. Suntem onorați să găzduim spațiul de producție și depozitare pentru una dintre companiile de top din Cisnădie, care ne-a selectat pentru a deveni a treia sa locație din judetul Sibiu, după cele din Cisnădie și Avrig. Pentru a asigura standardele de calitate cerute pentru fabricarea și depozitarea componentelor pentru marochinărie produse de Somarest, echipa noastră de experți a proiectat și implementat în spațiul închiriat soluții personalizate, constând în echipamente de control al temperaturii și umidității„, a declarat Cristian Vlădescu, Commercial Manager VGP Romania.

La 20 de ani distanță de la deschiderea primului Atelier Somarest, inaugurăm deschiderea celui de-al treilea Atelier, de această dată la Sibiu. Somarest Sibiu are o suprafață totală de 4500 m2 și are ca obiectiv gestionarea activității logistice și prima parte a procesului de fabricație a Atelierelor Somarest. Totul a început în februarie 2022, odată cu validarea soluției tehnico-comerciale a proiectului din Sibiu, apoi în 15 august 2022 amenajarea fizică a spațiului din Sibiu. La numai trei luni distanță de la demararea lucrărilor, cu suportul experților din cadrul VGP și colaboratorilor interni și externi, am reușit să demarăm activitatea în noua locație. Transformarea industrială a Atelierelor Somarest este un proces complex, care va continua și în anul 2023. Le mulțumesc echipelor implicate în amenajarea acestui proiect„, a declarat Csaba ZOLYA, Director Transformare Industrială la Somarest.

Soluții sustenabile, personalizate, cu impact asupra dezvoltării zonei centrale a României

VGP reprezintă forța din spatele celor mai mari și mai moderne parcuri industriale și logistice din Europa Centrală și de Est. Echipa de experți ai companiei creează spații personalizate, astfel încât hala să poată include, pe lângă depozite sau linii de producție, și birouri sau spații tehnice. Toate spațiile oferite spre închiriere pot fi adaptate conform nevoilor viitorului chiriaș, fiind posibile modificări chiar dacă o clădire se află deja în construcție. VGP depune eforturi continue pentru optimizarea clădirilor sale, ținând cont permanent de nevoile pieței și de evoluțiile tehnice.

Clădirile noi care poartă semnătura VGP sunt certificate prin metoda de evaluare BREEAM, vizând  clasificările Excelent și Foarte Bun.

Despre VGP

VGP este dezvoltator, manager și proprietar paneuropean de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate. VGP operează un model de afaceri complet integrat, cu capacități și expertiză bogată în întregul lanț valoric. Fondată în 1998, în Republica Cehă, ca afacere de familie belgiană în domeniul imobiliar, VGP, cu o echipă de aproximativ 380 de angajați, deține și operează active în 17 țări europene în mod direct și prin mai multe asociații mixte 50:50. În iunie 2022, valoarea activului brut al VGP, inclusiv asocieri în participațiune de 100%, se ridică la 6,53 miliarde EUR, iar compania avea o valoare activă netă (EPRA NTA) de 2,34 miliarde EUR. VGP este listat la Euronext Bruxelles (ISIN: BE0003878957).

Pentru mai multe informații accesați: www.vgpparks.eu/ro/.

Despre Somarest:

Pentru clienții săi din industria marochinăriei și încălțămintei, Somarest dezvoltă, industrializează și produce, din anul 2002, componente cu un înalt nivel de calitate, de flexibilitate și de rapiditate corespunzătoare celor mai înalte standarde ale pieței de lux. De-a lungul timpului, compania a îmbinat tradiția cu inovația, arta artizanală cu tehnologia, a crescut și s-a perfecționat în continuu, având un singur scop: să le ofere clienților săi produse care să îi surprindă și să îi încânte. Prin experiența acumulată în acești ani, a devenit un centru de excelență pentru componentele produse.

Pentru mai multe informatii vă rugăm accesați: https://www.linkedin.com/posts/somarestsibiu_inaugurare-somarest-sibiu-activity-7011237473737437184-57nN?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc