spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Cum alegi grătarul perfect pentru grădina ta? (P)

Știri din Județ

Publicitate

Chiar daca gratarul ne duce adesea cu gandul la vara si vremea calduroasa, poti incepe de pe acum shopping-ul dupa gratarul perfect pentru gradina ta, sau poti alege un model ce poate fi utilizat chiar si in sezonul rece! Intrebarea este: cum alegi gratarul perfect pentru gradina ta si pentru preferintele tale culinare? Exista o serie de lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand doresti sa faci o achizitie potrivita pentru tine, familia ta sau pentru invitatii la gratar.

Iata la ce trebuie sa fii atent atunci cand vrei sa cumperi gratarul perfect pentru gradina ta:

1. Ia in considerare spatiul pe care-l ai la dispozitie

Atunci cand vrei sa cumperi un gratar gradina, trebuie sa tii cont de locul pe care-l ai la dispozitie pentru amplasarea gratarului. Spatiul de care dispui joaca un rol important in alegerea modelului de grill potrivit deoarece trebuie sa-ti permita sa-ti desfasori activitatea in siguranta si cu usurinta. In catalogul PE FOC vei gasi modele de gratare profesionale de top pentru gradina, intr-o gama generoasa de dimensiuni, tip smoker kamado, cu plita sau modele mai economice si compacte.

Gratar otel economic, de dimensiuni compacte, pozitionat pe terasa unei case.

2. La ce nivel vrei sa duci gatitul in aer liber?

Daca gatitul in aer liber se numara printre cele mai mari pasiuni ale tale si vrei ca experienta sa fie una la superlativ, atunci si gratarul ales trebuie sa fie pe masura! De asemenea, cel mai probabil vei dori sa optezi pentru un gratar cu functii multiple, avansate, si care poate fi utilizat chiar si in spatiile inchise atunci cand vremea de afara nu este favorabila. Gratarele profesionale pe gaz de butelie sau gpl din oferta PE FOC pot fi utilizate atat la exterior, cat si in interiorul casei sau al unui balcon, si vin in modele cu arzator, de dimensiuni mari sau mici, incorporabile sau cu picioare. Un gratar pe gaz poate fi accesorizat cu plita sau plancha din fonta, rotisor, ochi de aragaz, piatra de gatit sau alte dotari avansate.

Gratar pe gaz Weber Genesis, echipat cu ochi de aragaz.

3. Combustibilul pe care vrei sa functioneze gratarul tau

Combustibilul este de asemenea un element important in achizitionarea gratarului perfect pentru tine. Catalogul PE FOCofera o varietate larga de modele gratare pe diverse tipuri de combustibili si anume gratare pe carbuni, pe lemne cu plita, pe gaz, electrice, pe peleti sau cuptoare profesionale de pizza si paine. Un gratar carbuni se numara printre cele mai achizitionate tipuri de grill si vine in variante premium cu functii avansate sau mai ieftine si economice. Poti alege modele cu picioare sau de pozitionat pe masa, portabile, pliabile, cu afumatoare tip smoker sau rotisor, ideale pentru camping sau in cadrul unui restaurant.

Gratar pe carbuni tip smoker, ideal pentru gatitul in aer liber, in curte sau gradina.

Speram ca recomandarile noastre iti vor fi de folos in alegerea gratarului ideal pentru gradina, familia ta si pentru invitatii la masa! Consulta catalogul online PE FOC, alege modelul preferat din oferta bogata de grill-uri carbuni, lemne, gaz sau peleti, si beneficiezi de transport garantat la tine acasa!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului