spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO- FOTO: O persoană amenință că incendiază un bloc de pe strada Semaforului din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Desfășurare impresionantă de forțe, în această seară, pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. O persoană a amenințat că incendiază întreg blocul.


Conform primelor date de la fața locului, un tânăr de aproximativ 30 de ani, cunoscut cu probleme psihice, s-a baricadat în apartament și a amenințat că incendiază locuința și blocul.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie pentru control de specialitate.

Conform vecinilor, tânărul face probleme zi și noapte, urlând și înjurând constant. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție, dar și unul de Jandarmerie. Pentru că bărbatul era extrem de recalcitrant și putea să își facă rău sau chiar să-și ducă planul la final, au fost chemate în sprijin și două echipaje de pompieri ISU SIBIU.

„Un echipaj SMURD și o autospecială de stingere au intervenit pe strada Semaforului la solicitarea echipajelor IPJ. La fața locului echipajul SMURD a preluat o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 28 de ani cunoscută cu afecțiuni medicale și transportată la Spitalul de Psihiatrie. Echipajul de stingere a aplicat măsuri de securitate la incendiu prin oprirea alimentarii cu gaz a locuinței.” a transmis ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda