spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Un gălățean a fost oprit de Poliție și DSVSA Sibiu. Transporta peste o tonă de brânză fără documente valide

Știri din Județ

Publicitate

O autoutilitară înmatriculată în județul Galați a fost oprită în trafic de către polițiștii sibieni. La control se aflau și reprezentanți de la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Sibiu.


Șoferul transporta produse de origine animală, care, din declarația conducătorului auto, urmau să fie comercializate într-o unitate situată în județul Galați. În urma verificărilor s-a constatat că mijlocul de transport în cauză, nu deținea autorizația sanitar veterinară vizată la zi, termenul de valabilitate fiind udepășit de o perioadă îndelungată de timp și de asemenea nu s – a putut justifica efectuarea dezinfecției acestuia înainte de încărcarea produselor.

În urma verificării produselor alimentare transportate s-a constatat că nu se poate face dovada provenienței și calității acestora, în conformitate cu prevederile legislației sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor, pentru brânza telemea, ouă, cozonaci.

În urma cântăririi s-au constatat,, 1261 kg brânză telemea, 3360 ouă de gaină, 30 cozonaci.

Pe cale de consecință s-a dispus sancționarea contravențională a conducătorului auto, confiscarea produselor și punerea sub sechestru.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…