spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Sute de oameni vor să adopte bebelușul găsit în șanț azi dimineață în nordul județului Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

De la momentul apariției articolului și imaginilor foto-video cu bebelușul abandonat într-un șanț în apropiere de satul Boarta (nordul județului Sibiu), sute de oameni din toată țara au cerut informații despre copil și despre posibilitatea de a-l adopta.

Redacția SIBIU INDEPENDENT a fost transformată astăzi în centrală telefonică. Am răspuns tuturor mesajelor și apelurilor de la oameni de bine din județ și din țară dornici să afle cum pot adopta copilul părăsit de mamă.

O altă întrebare a fost despre starea bebelușului. Colegii noștri au actualizat articolul imediat cum DGASPC Sibiu (Protecția Copilului) a comunicat oficial că acesta este internat la Spitalul Municipal Mediaș pentru investigații. Apoi va fi dat în plasament de urgență la un asisten maternal profesionist. Cei care doresc să adopte copilul trebuie să urmeze pașii legali și primul este să contacteze Protecția Copilului Sibiu.

Redăm câteva din mesajele primite astăzi de la cititorii SIBIU INDEPENDENT. „Noi nu putem avea copii. Soția mi-a spus să vin la Sibiu să adoptăm copilul” ne-a sunat un domn. „Doamneee! Ce nenorocita!Alte femei își doresc copii și nu pot avea,iar altele și abandonează!” este mesajul unei femei. „E o criminala. Dacă ii vrea binele copilului îl ducea la spital sau orfelinat. Asa lăsând copilul în șanț erau șanse sa nu fi fost găsit și sa fi înghețat sau sa fi fost muscat de animale. CE SUFELT SA AI SA FACI ASA CEVA?!” ne-a transmis o femeie. Și mesajele vin în continuare. Majoritatea condamnă gestul femeii de 22 de ani care și-a abandonat bebelușul în șanț.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Asa ceva nu se face iem mam chinuit cu tratament și injecții, anazile să pot avea minunile mele și alți le aruncă de zici că ie o pungă de gunoi treziți-vă la realitate nu toate mamele merită să fie numite mamă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri