26.2 C
Sibiu
duminică, 23 iunie, 2024

VIDEO-FOTO: Controale fulger în traficul sibian. Unii șoferi au gustat puțin alcool

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


Astfel de acțiuni s-au desfășurat astăzi, începând cu ora 18:00, pe mai multe drumuri importante din județul Sibiu. Controalele polițiștilor rutieri sunt menite să prevină și să combată conducerea autovehiculelor sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. La activitate au fost prezenți și reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sibiu.

Publicitate

În urma activităţilor desfăşurate au fost efectuate 861 de testări cu aparatul etilotest și 14 testări cu aparatul DrugTest, fiind controlate peste 950 de autovehicule. Pentru abaterile constatate au fost aplicate peste 166 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 50.000 de lei. Totodată, au fost reținute și 12 permise de conducere, dintre care 6 pentru conducere sub influența alcoolului. Au fost constatate 5 infracțiuni la regimul rutier.

În cadrul filtrului de la Teatrul Național Radu Stanca din municipiul Sibiu, au fost depistați doi șoferi sub influența băuturilor alcoolice, cu valori între 0.03 și 0.04 mg/l alcool pur în aerul expirat,

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turist salvat de Salvamont Sibiu

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Val de praf saharian peste județul Sibiu

Fată de 15 ani din Sibiu, dispărută

CSC Șelimbăr s-a despărțit de trei jucători

Bărbat dispărut din Miercurea Sibiului

Bărbat dispărut din Sibiu

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat

Anunț important de la Ministerul Culturii