17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

EXCLUSIV: Probleme în metodele de căutare a studentei dispărute, Angelika Maurer?

Știri din Județ

Angelika Maurer, studenta dispărută din Sibiu din 8 februarie, este în continuare căutată de polițiștii sibieni. Săptămâna trecută, după mai multe căutări în Pădurea Dumbrava fără succes, aceștia au anunțat că fac cercetări și la stâne și mănăstiri.


SIBIU INDEPENDENT a luat legătura cu reprezentanții oficiali ai Mitropoliei Ardealului și aceștia nu au fost informați de polițiști de aceste căutări. În mod normal, în astfel de cazuri, Mitropolia dacă era notificată de Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu despre fata căutată, ar fi trimis tuturor mănăstirilor din subordine portretul și datele acesteia. Orice apariție a ei într-o mânăstire ortodoxă ar fi fost imediat anunțată.

Dar polițiștii sibieni nu au făcut un astfel de demers până acum, conform reprezentanților oficiali ai Mitropoliei Ardealului. Aceștia își arată deschiderea de a ajuta la căutarea studentei, dacă polițiștii le vor cere acest lucru.

Publicitate

3 COMENTARII

  1. Intrebarea ar fi insa de ce sa se fi dus o sasoaica, studenta la teologie evanghelica, la o manastire ortodoxa? Sigur, poate fi o pista de urmat, dar…prea se aplica un sablon rigid care nu tine cont de particularitatile cazului. Si ne miram ca nu o gasim…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri