0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

FELICITĂRI! Voluntarii SMURD SIBIU strâng fonduri, în cadrul unui maraton, pentru achiziția unui videolaringoscop

Știri din Județ

Voluntarii SMURD SIBIU aleargă în cadrul Maratonului Internațional de la Sibiu! Fac acest lucru pentru strângerea sumei necesare achiziționării unui videolaringoscop.


Aparatul ultraperformant vine în sprijinul pacienților care necesită să fie intubați încă din ambulanță. Voluntarii au toată suținerea ISU SIBIU, a viitorilor lor colegi. Pentru că împreună sunt ca o familie, ce nu se dă bătută în fața pericolelor.

Mai multe detalii găsiți aici

„Cu acest proiect ne propunem să strângem fonduri pentru achiziționarea unui videolaringoscop- sistem de intubație căi aeriene pentru pacienții ambulanței de Terapie Intensivă Mobilă SMURD-TIM Sibiu. Ambulanțele SMURD-TIM intervin în cazul pacientilor critici. Acest sistem este important pentru gestionarea rapidă și în condiții de siguranță a intubației căilor aeriene- introducerea unui tub în trahee, pentru ventilația și protecția plămânilor (pacienți cu stop cardiac, insuficiență respiratorie, comă, șoc sau traumă severă). Eșecul intubației traheale sau realizarea tardivă are efecte dezastruoase asupra pacientului (deces sau leziune neurologică permanentă). Videolaringoscopul scurtează durata intubației și crește rata de succes.” transmit salvatorii ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș