9.2 C
Sibiu
vineri, 29 septembrie, 2023

Bătrânica dată dispărută la Sibiu, găsită la Brașov

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Veste bună pentru familia bătrânicii în vârstă de 73 de ani, dispărută de la domiciliu său din Sibiu. Aceasta a fost zărită într-un tren, la coborâre în stația CFR Brașov. Datorită postării pe rețelele de socializare, devenită virală, familia femeii a luat legătura și au găsit-o.

daca o cunoaste cineva…a coborat in gara la Brasov…de la Sibiu venita…fara o destinatie precisa…fara buletin…

Știre inițială:

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 73 de ani, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni acasă.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 18 martie, în jurul orei 21:30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 10:00, mama sa, COMȘA MARIOARA STELUȚA, în vârstă de 73 de ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 60 de kg, ochi căprui, păr grizonat, scurt, ten alb.

La momentul plecării, femeia purta o geacă din material textil de culoare bleumarin, pantaloni din stofă cu nuanță deschisă, pălărie neagră și ghete de culoare negru.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri