12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Viitorul sloturilor: La ce să ne așteptăm

Știri din Județ

Pentru cazinourile online și cele stradale, sloturile generează cea mai mare parte a veniturilor. Este logic că dezvoltatorii încearcă să inoveze mai mult pe piața digitală decât în jocurile tradiționale de cărți, deoarece atrag mai mulți jucători. Pe măsură ce cererea pentru jocuri noi devine din ce în ce mai evidentă, probabil că vom vedea anumite transformări la sloturile din viitorul apropiat.

Inspirarea din alte medii

Dezvoltatorii de cazinouri încearcă să convertească alte jocuri într-un format de slot, ceea ce nu este prea dificil dacă se folosesc doar teme. De exemplu, sloturile video împrumută simboluri de cărți din jocurile tradiționale de cărți. O mulțime de sloturi preiau, de asemenea, teme din emisiuni tv și pariuri sportive, precum și jocuri de societate clasice precum Clue sau Monopoly, multe dintre ele putând fi practicate și online la cazino ro.

Cu toate acestea, există un impuls constant pentru a gamifica aproape orice. Puteți găsi jocuri de slot bazate pe emisiuni de televiziune celebre, trupe, filme și evenimente sportive. Nu este exclus ca în viitorul apropiat să vedem și mai multe sloturi inspirate din alte medii.

Jocurile de cărți virtuale pot înlocui jocurile de masă

Nu este exclus ca în viitorul apropiat să vedem sloturi inspirate din jocul de poker sau blackjack. În timp ce jocurile de cazinou live, cum ar fi ruleta și blackjack-ul, au un element de noroc, majoritatea jucătorilor sunt de acord că mai aveți nevoie de o anumită abilitate pentru a învinge jucătorii. Cu toate acestea, jocurile de cărți video se bazează pe numere alese aleatoriu. Jucătorul nu poate determina câte cărți au rămas în pachet și nu poate folosi jocurile minții pentru a păcăli adversarii. Este posibil ca în viitor jocurile de cărți virtuale „de tip slot” să înlocuiască jocurile de masă, deoarece sunt mai convenabile și mai accesibile decât pokerul face to face.

Revizuirea cazinourilor clasice

Cazinourile stradale concurează în mod constant cu cazinourile online bazate pe aplicații. Este posibil ca unitățile fizice să rămână competitive prin crearea unei aplicații online, doar că scopul lor este să aducă jocătorul în unitatea fizică. Pentru a oferi membrilor o experiență diferită, cazinourile fizice încearcă să dezvolte sloturi inovatoare,  mai mari și mai sclipitoare.

Ceea ce atrage jucătorii la cazinouri este experiența, strălucirea și luminile troboscopice. Jucătorii au mai multe șanse să facă pariuri mari pe aparate mai strălucitoare, cu volatilitate scăzută, iar mulțimile tind să se formeze în jurul acestor sloturi pentru a crea o atmosferă mai socială. Mulți jucători vor continua să fie atrași și de bonusuri sau free spins – cazinoro.com/free-spins.

Sloturi cu realitate virtuală

Microgaming a lansat primele jocuri cu realitate virtuală pentru Oculus Rift în 2016. Jocurile lor se concentrează pe ruleta VR, dar există planuri de extindere în jocurile de slot în viitor. Deși tehnologia nu este populară, cazinourile cercetează în mod activ cum să utilizeze noile tehnologii. Dezvoltatorii doresc să facă din jocurile virtuale o experiență senzorială completă, dar jocurile de noroc au nevoie de un nou concept de design pentru a exista în VR. Este posibil ca tehnologia VR să inspire noi tipuri de jocuri de slot care nu ar putea funcționa altfel.

Mai multe moduri de a câștiga și de a juca

Sloturile au parcurs un drum lung față de sistemul tradițional „cu trei role”. Mai multe sloturi vor avea 20-50 de rânduri pline cu simboluri, ceea ce oferă jucătorului mai multe șanse de a câștiga. De exemplu, Boom Pirates de la Foxium începe cu cinci din nouă role active pe patru din șase rânduri active. Acest joc de slot îi menține pe jucători implicați.

Înainte ca jucătorul să-și dea seama, matricea se schimbă de la 1000 de moduri de câștig la peste 10.077.696 de moduri. În viitor, dezvoltatorii vor continua să creeze diferite scenarii și runde bonus pe care jucătorul trebuie să le completeze pentru a extinde tabla de joc.

Oricum ar fi, sloturile vor continua să fie cele mai atractive jocuri din cazinouri și trebuie tratate ca formă de divertisment. Distracția este garantată!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri