5.1 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

„Ziua Internațională a Cărții pentru Copii și Tineret“ sărbătorită la Mediaș

Știri din Județ

Direcția pentru Cultură din cadrul Primăriei Mediaș organizează în data de 3 aprilie 2023 „Ziua Internațională a Cărții pentru Copii și Tineret“.

Evenimentul se va desfășura în cadrul Bibliotecii Municipale „Stephan Ludwig Roth”, alături de preșcolarii Grădinițelor cu Program Prelungit „Bucuria Copiilor” și Nr. 12 din Mediaș. Manifestarea este și un omagiu adus scriitorului danez Hans Christian Andersen, unul din cei mai îndrăgiți autori de basme pentru copii, care a încântat copilăria multor generații cu povești precum: „Soldățelul de plumb”, „Crăiasa Zăpezii” sau „Rățușca cea urâtă”.

În cadrul manifestării, la Biblioteca Municipală „St. L. Roth” Mediaș vor avea loc diverse activități cultural – educative pentru preșcolari, iar copiii vor prezenta o paradă a personajelor din lumea poveștilor.

Prin organizarea acestor programe cultural – educative și recreative, se dorește promovarea literaturii în rândul copiilor, în scopul dezvoltării imaginației, a simțului artistic și estetic, și a familiarizării acestora cu biblioteca.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri