spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Școala din Scoreiu a fost evacuată! Au intervenit pompierii

Știri din Județ

Publicitate

Elevii și personalul didactic au evacuat de urgență școala din localitatea Scoreiu – județul Sibiu. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri.


Conform primelor date obținute în exclusivitate de ziarul Sibiu Independent, un mic incendiu a izbucnit astăzi, în jurul orei 11:45, la priza unei încăperi, cel mai probabil în sala de alimente. Imediat după sesizarea fumului, aproximativ 80 de elevi au fost evacuați în curtea școlii, pe terenul de sport. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Conform primarului din comuna Porumbacu de Jos, Georgeta Maria Poșa, a fost vorba despre un scurtcircuit la un corp de iluminat, situat în depozitul cu alimente. Incendiul a fost stins de către un cadru didactic înainte de sosirea pompierilor. Preventiv, au fost evacuați elevii în timp util – aproximativ 80 elevi și 6 cadre didactice .

Apelul la 112 s-a realizat la ora 12:07. ISU SIBIU oferă detalii despre intervenție la ora 13:27.

„Pompierii militari ai Punctului de Lucru Avrig au intervenit de urgență la Școala gimnazială din Scoreiu cu o autospecială de stingere, două autospeciale de primă intervenție și un echipaj SMUR, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu. La sosirea forțelor incendiul se manifesta cu degajare de fum, de la un corp de iluminat, într-o magazie de alimente. 80 de elevi și 6 cadre didactice s-au autoevacuat din școală până la sosirea forțelor de intervenție, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au procedat la ventilarea încăperilor. Incendiul nu s-a manifestat cu flacără, doar cu degajare de fum, aceasta fiind cauzat de un scurtcircuit produs la corpul de iluminat.” a declarat purtătorul ISU Sibiu, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor