spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Aeronava care face zborul Sibiu – București s-a defectat. Curse anulate

Știri din Județ

Publicitate

Deși abia lansate de două săptămâni, cursele regulate de avion Sibiu – București continuă să aibă probleme. Compania aeriană Air Connect, care asigură 5 curse pe săptămână, luni, miercuri și vineri, a fost nevoită să anuleze cursele de vineri seara de la Sibiu la București și retur.


Aeroportul Internaţional Sibiu a transmis comunicatul firmei AirConnect referitor la anulările curselor de sâmbătă: „O avertizare apărută la bordul aeronavei care urma să opereze zborurile KS-1115/ KS-1116 din 7 aprilie 2023  a necesitat investigații amănunțite, care au determinat amânarea zborului și, pentru că AirConnect pune întotdeauna pe primul plan siguranța pasagerilor, ne-am văzut nevoiți să anulăm aceste zboruri. AirConnect a pus la dispoziția pasagerilor afectați transport terestru cu autocar, atât celor din Aeroportul Internațional Sibiu, cât și celor din Aeroportul Otopeni.”

Pasageri nemulțumiți

Zborurile pe ruta Sibiu – București, dar și pe alte rute din țară realizare de Air Connect sunt toate realizate cu un avion SAAB de 36 de locuri. SIBIU INDEPENDENT a relatat opiniile pasagerilor care au luat acest zbor în primele două săptămâni de operare. Anularea zborurilor de vineri seara a înfuriat mai ales pasagerii din București spre Sibiu. Aceștia au stat peste 3 ore în aeroportul Otopeni în așteptarea avionului. Apoi li s-a oferit transport la Sibiu cu autocarul. Majoritatea erau navetiști, care merg luni la București și se întorc vineri seara la Sibiu. Aceștia se plâng că au plătit bilete de avion, dar au primit transport cu autocarul care face 4-5 ore spre Sibiu. După peste 3 ore de așteptare la Otopeni.

Avion și echipa închiriat din Estonia

Firma Air Connect închiriază momentan un avion cu tot cu echipaj de la o firmă din Estonia. De la jumătatea lunii aprilie, firma a promis că va închiria un avion mai mare, de 48 de locuri, de la aceeași firmă din Estonia.

Asta în timp ce cele două aeronave ale companiei românești, mai mari, sunt închiriate pentru câteva luni, la alte companii din Italia și Serbia.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…