0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie, despre autovehiculele interzise în oraș

Știri din Județ

Ca urmare a informațiilor apărute în mediul online cu privire la faptul că în Cisnădie toate autovehiculele, în afară de cele din categoria M1, vor fi interzise în orașul Cisnădie, primarul orașului Gheorghe Huja a răspuns astfel:


“FALS! De fapt dorim să fluidizăm traficul și să venim în sprijinul cetățenilor care nu mai au unde să își parcheze mașina personală.

Mașinile care nu fac parte din categoria M1 nu vor avea dreptul să parcheze pe locurile de parcare dintre blocuri, care sunt destinate locuitorilor din zona și masinilor acestora. Cetățenii de la blocuri au făcut numeroase sesizari prin care își exprimă nemulțumirea față de remorcile, camioanele, utilajelor sau autobuzelor care ocupă câte 3-4 locuri de parcare, ba chiar sunt uitate acolo cu săptămânile.

Prin acest proiect dorim să venim în ajutorul cisnădienilor cărora le-au fost ocupate în mod abuziv locurile de parcare din fața blocului de către cetățeni cu firme care dețin tot felul de remorci și alte autoutilitare. După cum știți deja, de 15 ani nu mai este permisă tranzitarea orașului Cisnădie de tiruri, un lucru de care ne bucurăm cu toții și care a protejat casele cisnădienilor.

Pe acesta cale, vă reamintesc faptul că dezvoltarea infrastructurii și modernizarea acesteia este una dintre prioritățile mele. În curând toate străzile principale din orașul nostru vor fi reabilitate.

Ba mai mult, pentru a rezolva problema trasportului public de persoane, am intrat în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Transport Metropolitan Sibiu alături de Municipiul Sibiu, orașul Ocna Sibiului, comunele Șelimbăr, Sadu, Șura Mică, Șura Mare, Cristian, Poplaca și Roșia. Astfel, 4 autobuze electrice noi vor circula între Sibiu-Cartierul Arhitecților-Cisnădie-Cisnădioara și retur.

Așadar, dragi cisnădieni, fiți foarte atenți de unde vă luați informațiile și nu mai credeți tot ce citiți în mediul online; mereu am fost și voi fi la dispoziția dumeavoastră pentru a vă ajuta și oferi informații adevărate” – a declarat Gheorghe Huja, Primarul orașului Cisnădie

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș