spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Echipa Galbenă Sibiu, alături de familiile nevoiașe, în preajma sărbătorilor de Paști

Știri din Județ

Publicitate

În perioada sfintelor sărbători de Paști, echipa Galbenă a voluntarilor din PNL Sibiu alături de deputatul Raluca Turcan au oferit familiilor nevoiașe, sâmbătă, 8 aprilie 2023, pachete consistente cu alimente, burse de studiu pentru elevi și vouchere pentru hăinuțe noi.

“Și în acest an, în preajma Sfintelor Sărbători, gândul nostru se îndreaptă spre acele case unde este mai mare și mai multă nevoie de bucurie, speranță și susținerea noastră. Ne-am mobilizat, așa cum o facem de mai bine de 3 ani și am desfaurat o serie de acțiuni concentrate într-o singură zi, pentru semenii noștri cu posibilități materiale reduse.

Acțiunile de ieri s-au desfașurat în parohiile Terezian și Turnișor I. 31 de familii au primit pachete consistente pentru masa de Paște, în vreme ce 4 copilași cu merite deosebite la învățătură, provenind din familii modeste, au primit burse de studiu pe care Echipa Galbenă le acordă lunar, pe tot parcursul anului școlar, din dorința de a-i recompensa și a-i încuraja să fie din ce în ce mai buni.

Nu am uitat nici de familia din Turnu Roșu, care în luna martie a acestui an a trecut printr-un eveniment mai puțin fericit. Am venit, din nou, în întâmpinarea lor cu alimente și 2 vouchere pentru hăinuțe noi, pentru copii.

Acțiunile dedicate sărbătorilor pascale ne-au mai prilejuit un moment de bucurie. Am admirat cu bucurie în suflet lucrarea care s-a săvârșit la Centrul social din Turnișor. Centrul Social este gata “îmbrăcat”, geamuri si uși întocmai cum am promis înainte de Paște. Avem o bucurie imensă când vedem că lăsam ceva în urma noastră, când vedem că, pas cu pas, Centrul devine realitate prin eforturile făcute alături de comunitate,încă de la prima cărămida pusă pentru construcția acestui Centru. Mulțumim pe aceasta cale și partenerilor care au arătat deschidere in a sprijini aceasta etapa de montare a ușilor și geamurilor .Îl asiguram pe Parintele Ciprian de tot sprijinul nostru in continuare ,pana la finalizarea acestui proiect de suflet.

Aici, sub patronajul Sfântului Nicolae, își vor găsi adăpost educațional și o mână de ajutor întotdeauna întinsă, copiii și adulții aflați în situații sociale mai speciale. Avem speranța că atât misiunea pastorală cât și cea socială, vor da roade bune la bună vreme și că, aceia care au găsit mângâiere și ajutor necondiționat din partea unor oameni de bună-credință, vor urma exemplul și vor dărui, la un moment dat, o vorbă bună, un zâmbet și o mână de ajutor comunității din mijlocul căreia s-au ridicat.

Noi rămânem solidari în fapte bune, așa cum am promis încă de la început” – au scris pe Facebook reprezentații Echipei Galbene Sibiu”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…