spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Daniela Cîmpean: Consiliul Județean Sibiu nu are absolut nimic de ascuns în activitatea pe care o desfășoară

Știri din Județ

Publicitate

Declarația președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean a venit spre finalul conferinței de presă organizată astăzi cu ocazia finalizării lucrărilor de modernizare și dotare a secției Neurologie din cadrul Spitalului Județean Sibiu.


„Consiliul Județean Sibiu nu are absolut nimic de ascuns în activitatea pe care o desfășoară. Suntem deschiși tuturor celor care cu bună credință vor să afle adevărul și să îl redea. Răspundem la toate întrebările adresate cu bună credință și destinate interesului cetățeanului de a cunoaște adevărul, și nu interpretat sau văzut prin ochii altora. De aceea le-am cerut la toți colegii prezenți aici să vă răspundă la toate întrebările, oricât de incomode ar fi” a declarat Cîmpean.

Reacția ei a venit spre finalul conferinței de presă, când unii jurnaliști au adresat întrebări managerului Spitalului Județean Sibiu, dr. Chelcea despre hrana pacienților și alte aspecte legate de spital. Chelcea a răspuns la primele întrebări, apoi a declarat că nu fac obiectul temei acestei conferințe și a promis o altă conferință, după Paște. Timp de câteva minute au existat mai multe replici dure din partea unor jurnaliști la adresa managerului și Daniela Cîmpean a simțit nevoia să intervină pentru a tempera apele și a redirecționa conferința de presă la tema anunțată: finalizarea lucrărilor la secția de Neurologie.

VIDEO: Declarație Daniela Cîmpean

VIDEO: Replici dure la adresa managerului Spitalului Județean Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…