8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Sumă record pentru un tricou de joc de la FC Hermannstadt!

Știri din Județ

În noapte de joi spre vineri, la fix ora 0.00, pe pagina de Facebook a clubului de fotbal FC Hermannstadt s-a oprit licitația organizată pentru un tricou de joc. Este vorba de o acțiune caritabilă organizată de clubul sibian. Tricoul aparține lui Daniel Paraschiv și este semnat de toți jucătorii echipei.


Deși prețul de pornire a licitației a fost de doar 300 de lei, acesta a fost adjudecat de Iuliu Dăncilă la suma de 6800 de lei! Dăncilă este director tehnic al companiei sibiene de construcții Conlan Grup. Toți banii vor fi donați către familia Sophiei, o fetiță de 2 ani și 7 luni cu tetrapareză spastică.

Povestea Sophiei

Sophia a rămas fără oxigen la naștere, iar diagnosticul dat de medici a fost unul crunt: tetrapareză spastică. Sophia are nevoie de o intervenție medicală de specialitate în Germania, cu celule stem, pe care medicii i-o recomandă până la vârsta de 3 ani. Suma necesară (23.000 de euro) a fost strânsă de părinții copilei, suporteri devotați FCH, însă mai au nevoie de ajutor. Costurile pentru terapia de recuperare, pe care Sophia va fi nevoită să o urmeze zi de zi, sunt foarte mari.

„Încercăm alături de voi, suporterii noștri adevărați, să strângem împreună cei 7.000 de euro de care mai are nevoie Sophia pentru a avea o șansă la o viață normală! Scoatem la licitație tricoul de joc al lui Daniel Paraschiv, ,,accesorizat” cu autografele fotbaliștilor FCH! Suma de pornire: 300 lei. Cel care va licita cel mai mult printr-un comment la această postare va trebui să doneze suma câștigătoare în contul de mai jos și apoi va fi noul posesor al acestui tricou original” este anunțul posta de FC Hermannstadt în 6 aprilie pe pagina lor.

Licitație disputată pentru o cauză nobilă

Licitația a fost foarte disputată. Prețul de pornire de 300 de lei a fost rapid depășit. Au fost foarte mulți licitatori care au crescut suma finală. Câștigătorul s-a bătut pentru tricou cu o licitatoare până în ultimele minute. Suma finală de achiziție a fost de 6.800 de lei.

Toți cei care vor să o ajute pe Sophia o pot face în continuare prin donații direct în contul RO37BTRLRONCRT0607377101, deschis la Banca TRANSILVANIA, Asociaţia SF. SOPHIA PENTRU VIITOR.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș