5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Locatarii unui bloc din Mediaș, evacuați din cauza unui incendiu

Știri din Județ

Locatarii unui bloc de pe strada Tineretului din Mediaș, au ajuns să stea aproximativ doua ore în stradă, chiar în Ziua de Paște, din cauza unui incendiu.


Un apartament situat la parterul blocului a luat foc iar fumul gros a pus stăpânire pe intreaga zonă. ISU SIBIU a mobilizat la fața loculuidouă autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială cisternă de alimentare cu apă, o autospecială de transport victime multiple, două echipaje SMURD și o ambulanță SAJ.

Pompierii au asistat la evaluarea a aproximativ 40 de persoane, pe când alte 50 s-au autoevaluat.

În urma incendiului, a fost afectată de flăcări în totalitate, o garsonieră, de aproximativ 12 mp. De asemena, au fost afectate de fum, holul și casa scării. Pompierii au evacuat un număr de 30 de persoane dintre care 25 erau minori. Trei adulți și doi minori au primit îngrijiri medicale, în urma cărora o persoană de 18 ani a fost transportată la CPU Mediaș cu atac de panică. Restul de 4 persoane au refuzat transportul la spital.

În garsonieră nu se afla nici o persoană în momentul izbucnirii incendiului.

„Se lucrează pentru lichidarea incendiului care se manifestă cu degajări mari de fum.
Până la acest moment au fost evacuate din bloc aproximativ 40 persoane, iar alte 50 s-au autoevacuat. O femeie în vârstă de 83 de ani a fost transportată la spital, conștientă cu dispnee. Echipajele medicale mai evaluează în aceste momente 3 persoane”
transmite purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri