25.2 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

Adolescenta a ajuns în siguranță la locuința sa din municipiul Sibiu

Știri din Județ

ACTUALIZARE ora 22:47: Minora a fost depistată pe raza municipiului Sibiu. Nu a fost victima niciunei infracțiuni.


Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 13 ani,care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele cepot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

În seara zilei de 17 aprilie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la aceeași dată, fiica sa, DRĂGOI KARLA MARIA, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din mun. Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 168 cm, greutate 71 de kg, ochi albaștri, păr șaten, lung, drept, față ovală, ten alb.

La momentul dispariției, minora purta o vestă din material textil de culoare roșie – lungă până la genunchi, bluză de culoare deschisă, pantaloni tip jeans de culoare albastră, teneși albi marca Puma, geantă de dimensiuni mici – imitație piele, cercei tip lănțișor, inel cu piatră transparentă purtat pe degetul mijlociu de la mâna dreaptă.

Semne particulare: minora prezintă o cicatrice postoperatorie de aproximativ 5 cm situată în zona gâtului, neg situat pe osul rotulian al gleznei stângi.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minorăsunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri