spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Alergătorii sibieni au făcut impresie bună la Maratonul de la Viena

Știri din Județ

Publicitate

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu s-a întors din capitala Austriei, unde a participat cu succes la a 40 a ediție a Vienna City Marathon, evenimentul sportiv de renume internațional ce a avut loc în data de 23 aprilie 2023.

A fost o experiență memorabilă pentru sportivii clubului și totodată o oportunitate de a-și arăta puterea și perseverența. Cucerirea podiumului este o recompensă pentru munca lor asiduă și pentru faptul că nu s-au oprit niciodată din a-și urmări visul.

Au luat startul competiției nu mai putin de 21 de sportivi comunitari sibieni la Vienna Marathon 2023: 4 stafete (2 feminine și 2 masculine), 2 sportivi la proba de maraton și 3 la proba de semimaraton.

Rezultatele au fost deosebite:

  • Stafeta 1 feminina – Ghizela Vonica / Lăcrămioara Teodorescu / Daniela Mercurian / Anamaria–Ioana Ungurean – locul 1
  • Stafeta 2 feminina – Cristina Șoaită / Dora Constantinescu / Simina Sarbu / Andreea Roba – locul 10
  • Stefata 1 masculină – Paul Szatmari / Constantin Folescu / Daniel Din / Daniel Scrob – locul 5, si doar o greșeală de predare a ștafetei a împiedicat obținerea locului 2
  • Stafeta 2 masculină – Daniel Troancă / Cornel Popa / Alex Costeiu / Cătălin Mureșan- locul 6

In ceea ce privește probele individuale – Andra Vancea și Liviu Costea în proba de marathon 42,195 km și Doina Popa, Ileana Băluț și Sabina Coman, în proba de semi marathon 21,1 km, au obținut timpi “personal best”.

„Toate aceste realizări sunt o dovadă a angajamentului Clubului Sportiv Comunitar Sibiu în a promova sportul și activitatea fizică în comunitatea noastră. Iar acești sportivi ne arată că disciplina, antrenamentul și dedicarea, fac ca orice vis să poată deveni realitate. Nu există limite pentru ceea ce putem realiza dacă suntem hotărâți să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne atinge obiectivele” au transmis reprezentanții clubului sibian.


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor