spot_img
14.2 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Motociclist rănit pe strada Bâlea din Sibiu. Șoferul vinovat are 84 de ani

Știri din Județ

Publicitate

Un tânăr motociclist a fost rănit astăzi, pe strada Bâlea din municipiul Sibiu. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție, ambulanță și Jandarmeri. Traficul rutier este blocat.

Publicitate

Accidentul rutier s-a produs la intersecția străzilor Bâlea cu Nicolae Titulescu iar in primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bâlea spre strada Constituției, pe banda 2, un sibian în vârstă de 84 de ani, a virat la stânga spre strada N. Titulescu, a acroșat un autoturism condus pe banda 2 a sensului opus, a intrat în coliziune apoi cu o motocicletă condusă pe banda 1 a sensului opus, iar în urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un alt autoturism condus pe banda 2 a sensului V Aaron – Constituției.

În urma producerii accidentului motoclistul, un tânăr în vârstă de 16 ani a suferit un traumatism de umăr, a membrelor superioare și mai multe contuzii.

În zonă se circulă îngreunat.

SAJ SIBIU ,a trimis de urgenta un echipaj de tip C in Sibiu pe str Bâlea, la un accident rutier produs între trei autoturisme și o motocicleta.Conducătorul motocicletei ,tânăr de 16 ani a suferit traumatism de umăr,membre superioare și mai multe contuzii.Echipajul SAJ, i-a acordat asistenta medicala și a transportat baiatul la CPU Luther . a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr