spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Într-o singură zi, cinci sibieni s-au ales cu dosare penale. Consum de alcool, droguri, dar și lipsa permisului de conducere

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


În jurul orei 15:45, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit un autoturism condus pe Calea Dumbrăvii de către un sibian în vârstă de 64 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 16:00, tot în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un localnic în vârstă de 42 de ani în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, fără a deține acest drept.

În jurul aceleași ore, în orașul Tălmaciu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 spre Boița, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Tălmăcel, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreaptă a direcției de mers. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 20:30, pe strada Regele Ferdinand din orașul Cisnădie, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit un autoturism la volanul căruia au identificat un sibian în vârstă de 19 ani. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină

În jurul orei 20:45, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Rimski Korsakov de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Turnu Roșu. Testarea conducătorului auto cu aparatul Drugtest a indicat rezultate pozitive la benzodiazepină și canabis.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…