17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

De la botez direct la spital. Detalii noi despre accidentul de lângă Brădeni

Știri din Județ

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un cap de pod situat pe DJ 106, la ieșirea din localitatea Brădeni spre Sighișoara. Evenimentul rutier s-a produs în cursul zilei de ieri.


Conform IPJ SIBIU, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Laslea, a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un cap de pod. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform surselor Sibiu Independent, șoferul a petrecut la un botez, acolo unde a consumat băuturi alcoolice. Pe baza consumului de alcool, acesta a intrat într-un conflict cu alți invitați. După ce și-au împărțit câțiva pumni, ca să scape, acesta a fugit cu mașina spre Sighișoara. Însă, era urmărit de o altă mașină plină cu invitați ce voiau să-l bată. Fiind beat, a pierdut controlul direcției intr-o curbă periculoasă,a rupt parapeții unui pod iar apoi a intrat într-un șanț, mergând aproximativ încă 10 metri, după care s-a izbit de pod. În urma impactului șoferul a fost rănit și transportat la spital.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu