6.2 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Sibienii au ocazia să admire primele motociclete inedite expuse la Sibiu Bike Show în Promenada Mall

Știri din Județ

Publicul poate admira începând de sâmbătă, primele opt motociclete inedite din Sibiu Bike Show în Promenada Mall, unde vor mai fi aduse şi altele, până la debutul Transilvania Tattoo Expo, convenţia internaţională de tatuate în cadrul căreia are loc şi evenimentul moto.

Motocicletele au fost expuse cu sprijinul reprezentanţii centrului comercial din municipiul Sibiu, unde, una dintre motociclete a trebuit urcată pe scările rulante de echipa de organizatori, din cauza lungimii, de peste trei metri. Este vorba despre modelul Slide 300, o motocicletă construită în 2006, în SUA de către compania Big Bear Chopper.

Începând de sâmbătă, 13 mai, vă așteptăm la Problema Mall Sibiu, la o expoziție de motociclete, de motociclete speciale, motociclete custom, motociclete de viteză, motociclete retro, câte un exemplar din fiecare segment moto special. În afară de asta, avem o expoziţie de fotografie inspirată dintr-un tur al lumii, făcut de făcut de un amic din Germania, Heiko Gantenberg, care a petrecut 952 de zile înconjurul lumii prin prisma meseriei de tatuator. Dacă doriți să parcurgeți itinerariul acesta cu el, o putem face la Transilvania Tattoo Expo în 26, 27 şi 28 mai”, a declarant organizatorul Sibiu Bike Show şi a Transilvania Tattoo Expo, artistul Ovidiu Popârţan.

Vernisajul Sibiu Bike Show de la Promenada Mall are loc duminică, ora 17.00. La vernisaj vor fi prezenţi printre alţii, doi pasionaţi de motociclete: Ovidiu Popârţan, organizatorul Transilvania Tatttoo Expo şi Andy Fazekas, unul din organizatorii Red Bull Romaniacs.

Sibiu Bike Show Promenada Mall are loc în avanpremiera Transilvania Tattoo Expo, convenţia internaţională de tatuaje de la Sibiu, ajunsă la ediţia a 11-a, la care sunt aşteptaţi artişti de pe trei continente.

Vizitatorii au ocazia nu doar să afle povestea motocicletelor expuse, dar şi să voteze motocicleta favorite pe pagina de Facebook a evenimentului. Premierea va avea loc la Transilvania Tattoo Expo, care va avea loc în zilele de 26, 27 şi 28 mai la Sala Thalia.

La Transilvania Tattoo Expo veţi putea să-l revedeţi la Sibiu, pe Heiko din Germania, artistul tatuator care va prezenta la Sala Thalia uimitorul său turneu mondial, care a însemnat o călătorie de 952 de zile pe motocicletă. Heiko este aşteptat la Sibiu cu motocicleta cu care a călătorit în jurul lumii.

Transilvania Tattoo Expo este prima convenţie internaţională de tatuaje din România, care în 26 mai, revine cu prima ediţie de după pandemie. În premieră, ediţia din acest an va fi promovată pe Netflix, de celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley, care va fi prezent la Sibiu.

Reamintim că s-au pus în vânzare biletele şi abonamentele pentru Transilvania Tattoo Expo atât la Sala Thalia, cât şi pe iabilet.ro. Preţul unui bilet este de 15 lei pentru o zi, iar abonamentul este de 35 de lei.

Pentru programări puteţi contacta artiştii invitaţi, pe care îi găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale evenimentului, transilvaniatattooexpo şi pe site-ul oficial, tattooexpo.ro .

Partenerii media ai Transilvania Tattoo Expo: Rock FM, Zile şi nopţi, Good Time, Sibiu 100 %, Ora de Sibiu, Monitorul de Cluj, Monitorul de Mediaş, Mesagerul de Sibiu, Mesagerul de Alba, TV Eveniment, Radio Eveniment FM, Ştiri de Sibiu, Sibiu independent, Sibiul in imagini, Sibiul azi, Strada Cetăţii, Opinia de Sibiu, Sibiul bun.

Declarații de presă:

Iar aici puteţi vizualiza momentul inedit, al urcării motocicletei pe scările rulante de la Promenada Mall:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare