17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

EYEDROPS lansează la Sibiu albumul „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut.”

Știri din Județ

Pe 19 mai are loc lansarea celui de-al doilea album EYEDROPS „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut.” cu un concert „extraordinaire” în Sibiu, la Imperium Live. Găsirea, Rătăcirea, Regăsirea și Pierderea cuprind un turneu care îi poartă pe băieți și pe noul lor album prin 11 orașe din țară.


EYEDROPS, care se descriu ca fiind „visători pragmatici, melancolici progresiști și introverți gălăgioși” au pus pe pauză Albumul Fără Sfârșit (un album deschis căruia băieții îi vor adăuga piese pe perioada întregii existențe a trupei) pentru a lansa un al doilea album finit, despre care spun: „Albumul ăsta e povestea ultimilor noștri doi ani. Povestea unei găsiri, și a unei superbe rătăciri. Nu, nu îl vom lansa pe CD, ci pe stick USB, într-o prezentare care nouă ne place enorm. Albumul ăsta nu s-a născut la sală sau în studio. El a prins viață prin bucătării, mașini, popasuri, camere de hotel, sau la noi în curte. Am învățat odată cu el ce îi trebuie și cum ne place să-l creștem, ce fel de album vrem să fie când o să fie mare. Încă puțin și vom putea să-l lăsăm singur pe-afară. Deschidem ușa pe 19 mai.”.

Albumul conține 12 piese iar forma în care el ajunge la public este una oarecum inedită: pe un stick USB din lemn, într-o cutie de lemn, unicat, însoțit și de alte surprize. „Dat fiind că nici unul dintre noi nu mai are cd player în casă, am considerat inutilă lansarea lui pe CD”, spune Paul Manolescu, solistul trupei. „Am vrut să oferim oamenilor ceva ce ne-ar plăcea și nouă să primim: un obiect practic, plăcut la atingere, pe care îl poți folosi, de fapt, in fiecare zi. Dacă puteam, probabil îl lansăm și pe brichete Zippo sau într-o cană de cafea”. – a adăugat el.

Până la momentul lansării, ne putem bucura de „Ceva proaspăt”, noul single de pe „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut.”, lansat de curând: https://youtu.be/JmXErynPxfg

Biletele sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/84223/

🎫 Presale: 55 lei (până pe 18 mai inclusiv)

🎫 Acces general: 60 lei

🎫 Studenți/elevi: 30 lei

Link eveniment: https://fb.me/e/3vujnAeGF

Un concert marca BandBook by Munteanu: https://www.munteanurecomanda.ro/bandbook/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri