17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

SIBIU: Omul de afaceri Jurgen Faff acuzat de deturnare de fonduri de milioane de euro

Știri din Județ

Jurgen Faff este cunoscut la Sibiu ca un potent om de afaceri originar din Mediaș. De la cafenele, parc fotovoltaic, măști sanitare, teren de golf și mai nou companie aeriană – Faff a fost implicat în multiple afaceri de milioane de euro. O Investigație context.ro indică însă faptul că afaceristul din Sibiu ar fi deturnat fonduri de milioane de euro din finanțări europene. Dar și că a păgubit statul român prin diferite contracte, inclusiv în pandemie. La ora actuală, Faff și firmele sale sunt implicate în multiple procese la diferite instanțe.

VEZI Replica omului de afaceri din Sibiu referitor la articolul Context.ro


Investigația jurnaliștilor de la context.ro se axează în primul rând pe scandalul terenului de golf de la Cisnădie. Un proiect inițiat de Ilie Vonica, dar preluat după moartea acestuia de Jurgenn Faff. În anul 2019, SIBIU INDEPENDENT a publicat o investigație pe tema acestui teren. Acum, jurnaliștii de la context.ro au mers mai departe cu investigația și au analizat toate afacerile lui Jurgen Faff din Sibiu și nu numai.

Citiți pe larg articolul context.ro despre afacerea cu terenul de golf de la Cisnădie.

Jurnaliștii de la context.ro au făcut și un profil privind multitudinea de afaceri și scandaluri din jurul omului de afaceri sibian Jurgen Faff.

FOTO: context.ro/Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri