12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Recomandări rutiere spre și dinspre Stadionul Municipal Sibiu

Știri din Județ

Meciul de fotbal din Cupa României, desfășurat mâine, 24 mai, începând cu ora 20:30 pe Stadionul Municipal Sibiu, va atrage cu siguranță ambuteiaje rutiere.


Suporterii care vin să își susțină echipa vor aglomera atât căile rutiere de acces spre Stadion, cât și pe cele pietonale, o parte dinte aceștia vor sosi cu trenul, alții organizați cu autoare sau mașini personale.

Cert este că în trafic răbdarea tuturor va fi pusă la încercare.

Mai multe echipe ale poliției rutiere, de ordine publică dar și cuplurile chinotehnice vor asigura măsurile de siguranță publică și rutieră din municipiul Sibiu.

În acest sens, le este recomandat conducătorilor auto să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic și să dea dovada de respect în trafic.

Cele mai aglomerate artere rutiere, începând cu ora 17:00, vor fi: Bvd. C. Coposu, Calea Dumbrăvii și bvd. Victoriei, precum și cele adiacente care converg spre Stadionul Municipal.

Recomandarea polițiștilor rutieri adresată spectatorilor este de a folosi mijloacele de transport în comun sau de a se deplasa pe jos.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri