0.2 C
Sibiu
miercuri, 06 decembrie, 2023

„Degețica” aduce magia Zilei Copilului pe scena de la Gong Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă în luna iunie o selecție cu cele mai îndrăgite basme ale copilăriei într-o tehnică ce reinventează arta animației pentru a deschide noi orizonturi în care imaginarul devine realitate. Printre titlurile lunii se numără Degețica, Albă ca Zăpada și Scufița Roșie, dar și o serie eclectică de ateliere pentru copii și adolescenți. Spectacolele sunt jucate zilnic în matineu pentru grupuri educaționale, în circuit închis, dar și la final de săptămână, pentru publicul larg. Programul spectacolelor din weekend poate fi consultat aici.


Program special pentru Ziua Copilului, joi – 1 iunie 2023

Publicitate

ora 10:00

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Păpușa floare. Ziua Copilului

Coordonator Claudia Benchea

ora 12:00

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier pentru miniArtiști –  Pictură pe sticlă de Ziua Copilului

Coordonator Alexandra Stoica

durata: 60 min.

ora 18:00

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Kreativ Workshop „Flinke Finger” – Tic Tac Toe

Coordonator Sandi Rusu-Costea

durata: 60 min.

ora 18:00

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani

Sala Parter

DEGEȚICA

Adaptarea scenică și regia: OANA LEAHU;

durata: 60 min.

„Degețica” în regia Oanei Leahu spune povestea extraordinară a unei fetițe în încercarea de a-și dobândi libertatea și fericirea. Montarea de la Gong este o îmbinare a teatrului de animație, muzicii și a proiecțiilor video într-o pledoarie pentru redescoperirea relației indivizibile dintre omul modern și mediul înconjurător ca fundament al creației și al echilibrului universal. Producția Teatrului „Gong” reinterpretează una din primele scrieri ale autorului danez Hans Christian Andersen și propune o incursiune fascinantă în lumea basmelor. Aventura plină de suspans a micuței protagoniste este redată de actorii Lucia Barbu, Paul Bondane, Eleonora Coșuleț, Daniela Dragomir, Gabriela Mitrea, Gabriel Muncuș, Raluca Pavel, Raluca Răduca și Claudia Stühler. Imaginarul acestei aventuri fabuloase este creat prin scenografia lui Sir (Gavril Siriteanu) și articulat prin muzica originală a compozitorului Zeno Apostolache – Kiss și mișcarea scenică a coregrafei Andreea Belu-Răducă. Spectacolul are o durată de aproximativ o oră și nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 5 ani.

Accesul la oricare din reprezentațiile de mai sus se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00 sau duminica între orele 10:00 și 14:00. Mai multe detalii despre bilete și acces, dar și condițiile de modificare a biletelor flexibile, puteți găsi în regulamentul afișat pe teatrulgong.ro.

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu este o instituție publică de spectacole ce își desfășoară activitatea sub autoritatea Consiliului Local Sibiu și a Primăriei Municipiului Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri