spot_img
5.2 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Autoaccident în localitatea Ruși. Un șofer a intrat cu mașina într-o casă

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer în vârstă de doar 19 ani, începător în ale condusului, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat cu mașina în colțul unei case din localitatea sibiană Ruși.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că șoferul unui autoturism, în vârstă de 19 ani, a părăsit partea carosabila și a acroșat un imobil. În mașină cu acesta se mai aflau doi bărbați, în vârstă de 23 și 28 de ani, toți domiciliați în Copșa Mică.

În urma impactului, cei trei bărbați au fost răniți și transportați la spital, suferind traumatisme faciale.

„Saj Sibiu, a trimis două echipaje unul cu medic și unul cu as medical în localitatea Rusi la un accident rutier,unde un autoturism a ieșit în decor. În urma accidentului trei persoane au primit îngrijiri medicale. Echipajul SAJ, a acordat asistenta medicala la două victime, un bărbat de 28 de ani cu traumatism facial și cranian și altui de 23 cu TCC acut închis și traumatism facial ei fiind transportati la UPU SIBIU. Echipajul ISU prezent la intervenție a transportat un tânăr de 19 ani la UPU SIBIU.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer