12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

OFICIAL: Greva profesorilor continuă și mâine!

Știri din Județ

Sindicatul Învățământului Preuniversitar (SIP) Sibiu, afiliat la Federaţia Sindicatelor din Educaţie
“SPIRU HARET” a transmis o informare oficială privind stadiul grevei profesorilor. Greva continuă și mâine, intrând de astăzi în a treia săptămână de grevă. Conform Inspectoratului școlar județean Sibiu 67% din cadre didactice sunt încă în grevă. Doar 100 cadre didactice din județ au renunțat la grevă.


„Se desfășuară GREVĂ GENERALĂ, în 94% din unităţile de învățământ de pe raza judeţului Sibiu. 70% dintre membri de sindicat ai S.I.P. Sibiu sunt în grevă generală. Considerăm grăitoare procentele de grevă” a precizat Iulia Dănilă, director de comunicare SIP Sibiu.

„Precizăm că acţiunile noastre de protest nu au legătură cu susținerea vreunui partid politic și nu dorim să fie asociate cu discuţiile interne ale guvernanților. CEREM RESPECTAREA DECLARAŢIILOR GUVERNANȚILOR PRIN REGĂSIREA ÎN O.U.G. A
<salariul profesorului debutant să fie cel puţin egal cu salariul mediu brut pe economie, salarizarea întregului personal didactic de predare urmând să se realizeze în mod progresiv, în raport de funcţie, studii, vechime și grad didactic; Greva generală continua și mâine!”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri