spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Accident mortal pe drumul Sibiu – Rășinari. Traficul este blocat total

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier grav s-a produs în urmă cu puțin timp, pe drumul ce leagă municipiul Sibiu de comuna Rășinari.


Din primele informații, două mașini au intrat într-o coliziune frontală violentă, în urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat. Evenimentul rutier s-a produs la intersecția drumului cu Cisnădioara. Astfel, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Rășinari, la intersecția cu DJ 106D, un bărbat în vârstă de 63 de ani, a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Rășinari spre Sibiu de către un bărbat în varsta de 24 de ani.

Conform primelor date neoficiale obținute de ziarul Sibiu Independent, trei persoane și-ar fi pierdut viața, cei doi conducători auto și un pasager. Martorii la eveniment au declarat faptul că mai mulți pasageri nu purtau centura de siguranță.

Traficul rutier este blocat total.

„În urma accidentului rutier dintre două autoturisme, 3 bărbați în vârstă de 24, 50 și 63 prezentau leziuni incompatibile cu viața, medicii prezenți la fața locului declarând decesul acestora. De asemenea, alte 2 persoane implicate în accident au fost grav rănite. Un minor în vârstă de 15 ani, a suferit un stop cardio-respirator, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat la CPU Luther și un bărbat de 30 de ani.
Ambii au fost transportați la spital de echipajele SAJ.”
transmite ISU SIBIU

Publicitate

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă