spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Câinele polițist TED, instruit la Sibiu, lăudat în toată țara

Știri din Județ

Publicitate

O femeie de 33 ani din satul Străjescu (Vrancea), care nu mai revenise la domiciliu în cursul serii trecute, a fost găsită de poliţişti cu ajutorul câinelui de urmă TED. În anul 2017, acesta a absovit cursul de calificare la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu, cu specialitatea căutare urme de miros uman şi de atunci a dus la bun sfârşit, cu succes, nenumărate misiuni la care a participat. TED are 8 ani şi sub coordonarea conductorului, agent şef de poliţie Boldeanu Gabriel, face parte din colectivul IPJ Vrancea din anul 2016, când avea vârsta de 6 luni.


Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Goleşti au fost sesizaţi astăzi, 14 iunie a.c., în jurul orei 11.30, despre faptul că o femeie de 33 de ani din comuna Garoafa, sat Străjescu, a plecat de la domiciliu în cursul serii trecute, în jurul orei 21.20 şi nu a mai revenit.

Poliţiştii au demarat imediat acţiunile de căutare, în vederea identificării persoanei dispărute.

În cadrul cercetărilor şi acţiunilor de căutare, în sprijinul poliţiştilor s-a alăturat câinele de urmă, TED, din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

La circa 30 minute, TED i-a condus pe poliţişti într-o zonă izolată cu vegetaţie înaltă, unde femeia a fost găsită teafără, dar într-o stare avansată de deshidratare.

Femeia nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a fost încredinţată familiei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă