spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Restricții în trafic pentru buna desfășurare a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, cel mai amplu eveniment al orașului, va avea loc anul acesta în perioada 23 iunie – 2 iulie. Pentru buna desfășurare a acestuia vor fi necesare și anumite restricții de circulație și închideri ale unor parcări din zona centrală. În acest sens, Comisia de Circulație a aprobat următoarele restricții:  

Închideri de circulație:

În zilele de 23 iunie și 2 iulie, în intervalul orar 23.00 – 00.15 se restricționează traficul pe b-dul Corneliu Coposu, zona cuprinsă între sensul giratoriu din Piața Unirii și Sala Thalia. De asemenea, în contextul închiderii bulevardului, strada Berăriei se va închide și aceasta în intervalul orar menționat între intersecția cu str. Lucian Blaga și bulevardul C. Coposu. Aceste închideri sunt necesare pentru buna desfășurare a spectacolelor cu drone, organizate pentru marcarea deschiderii și respectiv închiderii Festivalului Internațional de Teatru.

Închiderea mai multor parcări și locuri de parcare, după cum urmează:

  • Închiderea parcării Piața Teatrului, în perioada 19 iunie – 5 iulie
  • În parcarea de pe Cazarma 90, un număr de 22 de locuri de parcare vor fi rezervate în perioada 21-25 iunie pentru parcarea unui car alegoric ce va participa la programul Festivalului
  • Locurile de parcare din spatele Centrului Cultural Ion Besoiu și cele din laterala acestuia dinspre hotelul MyContinental vor fi ocupate cu logistica Festivalului în perioada 22 iunie – 3 iulie.
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă