spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Accident între două mașini și un microbuz, la ieșire din Șura Mică

Știri din Județ

Publicitate

După o perioadă relativ scurtă de pauză, au reapărut accidentele rutiere pe drumurile județului Sibiu.

Publicitate

Două mașini și un microbuz au intrat în coliziune la ieșire din localitatea Șura Mică, sens spre Ocna Sibiului. Din primele informații, cele două mașini au ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Conform polițiștilor rutieri, roata stânga spate a unui microbuz condus spre Ocna Sibiului s-a desprins în mers și a lovit un autoturism condus spre Șura Mică, acest autoturism intrând apoi în coliziune cu un alt autoturism condus spre Ocna Sibiului.

Trei persoane au suferit vătămări corporale ușoare. Este vorba despre conducătoarea autoturismului condus spre Șura Mică, în vârstă de 68 de ani, conducătoarea auto a celuilalt autoturism, în vârstă de 23 de ani și pasagera din aceeași mașină, în vârstă de 47 de ani, toate sibience.

Microbuzul, destinat transportului de persoane, capacitate 20+1 locuri, 14 pasageri, era condus de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Păuca.

În zonă se circulă îngreunat.

„Un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ au intervenit de urgență la un accident rutier pe DJ 106B la un accident rutier. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate în accident. O femeie în vârstă de 68 de ani cu un traumatism facial și traumatism la picior și o femeie de 47 de ani cu atac de panică. Ambele sunt transportate la UPU Sibiu. Echipajul SAJ a preluat cea de-a treia victima.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

„SAJ SIBIU ,a trimis un echipaj de tip B, între Sura Mică și Ocna Sibiului la un accident rutier. Echipajele SAJ și ISU au asistat 3 persoane ,femei de 68,47 și 23 de ani.
Echipajul SAJ ,a acordat asistenta medicala și a transportat femeia de 23 de ani la spital cu excoriatii la nivelul gatului.”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Un alt accident rutier s-a produs tot astăzi, în cartierul Turnișor din municipiul Sibiu. Aici, două mașini au intrat în coliziune. În urma impactului, trei persoane au fost rănite ușor și au refuzat transportul la spital.

Accident Turnișor
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)