spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Înscrieri la Școala de Vară ASTRA

Știri din Județ

Publicitate

A treia ediție a Școlii de Vară ASTRA se va desfășura în perioada 23-25 august 2023, la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, instituție care beneficiază de susținere financiară din partea Consiliului Județean Sibiu. Dedicat profesioniștilor din domeniul științelor informării și documentării, în special bibliotecari, evenimentul va oferi participanților prilejul de a urmări prezentări și aplicații practice care vizează analiza și vizualizarea datelor bibliografice, managementul datelor bibliografice în instituțiile memoriei culturale și utilizarea în biblioteci a unor instrumente bazate pe inteligența artificială. Programul va include, de asemenea, un workshop intitulat „Circuitul informației în microcosmosul uman: gânduri, emoții, senzații, comportamente”.

Cursurile propuse se vor desfășura gratuit la sediul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (str. George Barițiu, nr. 7), iar participanții selectați, în limita locurilor disponibile, vor beneficia de cursuri susținute de patru lectori: dr. Milena Dobreva, Europeana Network Association (https://gate-ai.eu/en/staff/milena-dobreva-phd), lector univ. dr. Robert Coravu, Universitatea din București (https://unibuc.ro/user/robert.coravu), drd. Nicolaie Constantinescu, lector asociat, Universitatea din București (https://www.linkedin.com/in/kosson) și psiholog Mihaela Coravu (https://www.linkedin.com/in/mihaela-coravu-4ab51739).

Informații detaliate referitoare la înscrieri, selecția participanților și numărul de locuri disponibile se regăsesc online: https://bjastrasibiu.ro/scoala-de-vara-astra-2023/

***

Școala de vară ASTRA este o inițiativă de educație nonformală care are drept obiectiv transferul de cunoștințe și abilități cu un înalt grad de noutate pentru domeniul științelor informării și documentării.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă