spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Spitalul CFR Sibiu continuă modernizările

Știri din Județ

Publicitate

Dr. Ștefania Șerban, managerul Spitalului Căi Ferate din Sibiu a invitat astăzi presa la un tur al noi secții medicală, complet modernizată și dotată. Aceasta se înscrie în lungul șir de reușite în termen scurt de renovare capitală și dotări ale Spitalului CFR Sibiu, de când dr. Ștefania Șerban a venit la conducere.


Un sobor de preoți a ținut o slujbă. Mai ales, că de acum, Spitalul CF are și o capelă în curte. Dr. Ștefania Șerban a declarat că la spital, cadrele medicale, se îngrijesc de corp, dar și sufletul este important. Ea a insistat pe importanța colaborării cu Biserica Ortodoxă Română. Capela din curtea Spitalului va putea fi folosită de pacienți, dar și de angajați.

Secția Medicală inaugurată astăzi, după o modernizare capitală, vine după ce în noiembrie anul trecut, au fost redeschise secțiile chirurgie și ATI. Ambele cu dotări de ultimă oră.

Managerul Spitalului CF Sibiu, dr. Ștefania Șerban a anunțat de curând și obținerea de noi finanțări pentru spital, inclusiv din PNRR. Partea de Ambulatoriu a Spitalului este în plin proces de retehnologizare medicală cu echipamente noi, datorită celor 3 milioane de euro finanțare obținută în primăvară.

Singura îngrijorare, la ora actuală, este a viitorului ordonator de credite pentru spital. Ministerul Transporturilor a anunțat oficial intenția de a preda spitalele CFR din țară, autorităților locale. Încă nu este clar la Sibiu, cui va reveni spitalul. Cele mai mari șanse le are Primăria Sibiu.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Felicitări pentru realizările de excepție ! Am fost internat la Dr Prof. Luca și am simțit omenia tuturor persoanelor din secție și buna utilare , hrana că la mama ! Mulțumesc pe această cale doamnei profesor Dr. Luca , dar și întregului personal, pentru felul în care am fost tratat și îngrijit . Mulțumesc din suflet !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă