spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Sibienii pot vedea trofeul obținut de echipa de baschet CSU Sibiu în perioada 4 – 12 iulie

Știri din Județ

Publicitate

Trofeul obținut de echipa de baschet CSU Sibiu în sezonul competițional 2022-2023 pentru clasarea pe locul III în Liga Națională de Baschet se va afla în perioada 4-12 iulie în sala expozițională a Primăriei Sibiu.

Primarul Astrid Fodor a primit astăzi Cupa în sediul Primăriei, aceasta fiind prezentată de Laurențiu Buduleci, managerul echipei CSU Sibiu și de Horațiu Floca, directorul Clubului.

„Echipa de baschet CSU Sibiu a obținut rezultate foarte bune în sezonul competițional care s-a încheiat, urcând pe podium pe locul III la nivel național. Îi felicit și îi încurajez pentru noul sezon, pentru rezultate și mai bune. Ca și cultura, sportul trebuie finanțat pentru a obține performanțe, un fapt pe care Primăria Sibiu l-a înțeles, alocând din bugetul local sume importante către echipele sportive și pentru evenimente. Avem astfel satisfacția de a vedea că investiția pe care o facem în sportul profesionist, prin Agenda Sport, generează rezultate și bucurie întregii comunității.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Fanii echipei sibiene pot vedea Cupa și se pot fotografia cu aceasta, sala fiind deschisă publicului de la luni până vineri, între orele 09.00 și 17.00 și sâmbăta și duminica, între 09.00 și 15.00.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă