spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Cârpeli peste cârpeli pe drumurile Sibiului

Știri din Județ

Publicitate

De curând, firma Terra Building a câștigat un nou contract, pe patru ani, cu Primăria Sibiu pentru reparații străzi. 56,4 milioane lei alocați pentru aceasta. Am mai scris despre contractele în linie câștigate de Terra Building cu Primăria Sibiu. Dar cititorii ne semnalează proasta calitate a lucrărilor.


Exemplul de astăzi: strada Ciprian Porumbescu. Strada a devenit o cale de legătură intens circulată de când Calea Dumbrăvii a devenit cu sens unic. Reamintim că și Calea Dumbrăvii a fost modernizată tot de Terra Building. Dar strada Ciprian Porumbescu are parte de cârpeli, pardon, reparații. Deși toată strada este în valuri, cârpelile se țin lanț de la un an la altul. Noile lucrări executate aici, cum se vede și în fotografie se fac peste cele vechi, dar contribuie și mai mult la denivelarea străzii.

În ritmul acesta, strat după strat de asfalt, strada se va putea numi „Valurile Dunării”.

ACTUALIZARE 20.07: Apă Canal SA Sibiu ne-a informat că astăzi are programate lucrări de asfaltare pe strada Ciprian Porumbescu după o intervenție la rețeaua de apă-canal. Compania nu răspunde de celelalte lucrări de asfaltare executate pe strada respectivă anterior, acestea fiind contractate de Primăria Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă