spot_img
10.7 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Județul Alba – O femeie și-a pierdut viața după ce un copac a căzut peste mașină

Știri din Județ

Publicitate

O femeie în vârstă de 64 de ani și-a pierdut viața după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla. Tragicul eveniment s-a produs pe DN67C, la 20 kilometri de Barajul Oașa.

Publicitate

Ca urmare a evenimentului au rezultat două persoane rănite, una în stare de inconștiență și cealaltă semiconștientă. Conform primelor date, ceilalți participanți la trafic au fost primii care ai început manevrele de resuscitare. Din nefericire a fost declarat decesul persoanei aflate în stare de inconștiență iar cealaltă persoană, un bărbat în vârstă de 63 de ani, prezenta leziuni minore.

Pentru cei interesați că circule în județul Alba, I.P.J. Alba informează că traficul rutier este blocat pe DN 67 C/ Transalpina, între Barajul Oașa și localitatea Tău, (km 98 – 105) din cauza arborilor căzuți pe carosabil, ca urmare a manifestărilor meteorologice extreme înregistrate în zonă, începând cu ora 12.00.

După recunoașterea efectuata de către echipajele prezente la locul evenimentului ar fi vorba despre 14 autoturisme blocate din cauza arborilor căzuți pe carosabil și doar un autoturism a fost avariat tot din cauza arborilor.

Până în acest moment, în județul Sibiu nu sunt înregistrate evenimente rutiere soldate cu victime și nici drumuri blocate, pe fondul condițiilor meteo.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai