spot_img
10.7 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Circ după ședința de Consiliu Local Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Ședințele de Consiliu Local Sibiu, deși au multe proiecte de hotărâri, de ani buni se desfășoară rapid. Proiectele sunt discutate anterior în comisii, iar în plen rar se ia cuvântul, doar se votează. Ședința de astăzi a fost, din nou, rapidă. Dar la final, intervențiile cetățenilor au lungit-o foarte mult și au transformat ședința într-un circ cu replici acide. Cel vinovat de transformarea ședinței într-un schimb acid de replici și chiar apropo-uri, care mai de care mai ciudate, a fost Cristian Marinescu. Om de afaceri din Sibiu, care cocheta anul trecut cu Partidul Ecologist. Adrian Bibu, consilier local PNL, a intervenit pentru a calma spiritele.

Publicitate

Marinescu s-a înscris la cuvânt pentru a cere investiții în zona Păltiniș din partea Primăriei Sibiu. Dar discursul său a atins multiple alte subiecte. El a criticat dur Poliția Locală Sibiu pe care a acuzat-o de violențe. A criticat Domeniul Public pentru că a dat locuri de parcare pe strada Școala de Înot hotelului Golden Tulip. A întrebat primarul Astrid Fodor dacă un fiu al său are drept naș un anumit om de afaceri.

Cristian Marinescu (foto) este omniprezent online cu multiple videoclipuri în care critică instituțiile statului de la Sibiu. El trimite multiple emailuri și cereri la instituții. Multe repetitive, așa cum a precizat primarul Astrid Fodor în ședința de Consiliu Local.

Dar astăzi, primarul Astrid Fodor a intrat în jocul provocărilor lui Marinescu. Mereu cu zâmbetul pe buze, Fodor a încercat să îi răspundă lui Marinescu pe unele din chestiunile sesizate. Deși mereu întreruptă, Fodor a continuat să dea răspunsuri cu calm și cu un ton ironic, adesea.

Astrid Fodor a cerut lui Marinescu de mai multe ori să o lase să răspundă. Apoi spre final, vizibil amuzată, primarul Sibiului i-a recomandat medicamente domnului Marinescu. Asta ca răspuns la apropourile acestuia referitor la relația de prietenie între primarul Astrid Fodor și unele firme de construcții care realizează lucrări publice în Sibiu.

La finalul schimbului lung de replici a intervenit Adrian Bibu, liderul de grup PNL. El s-a declarat consternat de ceea ce s-a întâmplat la finalul ședinței și a cerut mai mult respect pe viitor în abordarea subiectelor de cei care vin acolo. Bibu a declarat că, deși a fost contracandidat la Primărie, nu poate tolera un astfel de comportament contra actualului primar la Sibiului, Astrid Fodor.

FOTO principal: Arhivă

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai